otrdiena, 2011. gada 15. novembris

online dvēseles izgāztuve

Tātad, par dažām pēdējā laikā notikušām lietām, visticamāk, diezgan neloģiskā un nesaprotamā secībā. Nu, galvenais jau, ka var to kaut kur izlikt.

Vairāki interesanti notikumi. Savstarpēji diezgan saistīti. Bet, ko lai dara - visam ir likumsakarības, kā vienmēr. 

Biju jau atkal paspējusi aizmirst, cik daudz sen neredzētus cilvēkus var satikt Jelgavā. Galvenais jau, ka ne tikai jelgavniekus. Vai arī vienā vārdā - Studentu diena 2011. Un ir arī cilvēki, kurus satikt tieši Studentu dienā jau sāk kļūt par tradīciju. Hha

Kā arī šie varētu būt vieni no interesantākajiem un labākajiem valsts svētkiem, kādi ir bijuši. Varbūt tieši tāpēc, ka viss ir sagrozījies tieši tā, kā ir. Pilnīgs čill pa dienu un miljons anekdotes. Sen nebiju tik īsā laikā tik daudz smējusies. C vitamīns uzņemts nu ļoti ilgam laikam. Un enerģijas dzēriens interesanti ietekmē cilvēkus. Tik interesanti, ka izrādās, ka visiem 4:00 no rīta jāpamostas un jāsāk runāt. Vai precīzāk - atkal jāsāk smieties. 

Kā vienmēr - nebija jau laika piefiksēt (pierakstīt) tos pērļu izteicienus, kuri bija miljoniem. Bet tas jau arī varbūt nav nemaz tik slikti, jo tie labākie un interesantākie brīži jau visbiežāk paliek neiemūžināti. Vienīgi pašu atmiņā. :)

Un paldies Lindai, ka tomēr izvilka mani no mājas. Tas palīdzēja saprast dažas lietas. Nu varbūt ne uzreiz, bet tagad, tā apdomājot visu notikušo.

"Paldies par brīvdienām un tad jau kādreiz.."