pirmdiena, 2011. gada 26. decembris

Apjukums gada nogalē jeb apmaldījušies taureņi

Jā, šoreiz taureņi ir atlidojuši nepareizi jeb precīzāk - šoreiz es no viņiem izvairos, jo tā laikam būs prātīgāk. 

Bet var teikt arī tā, ka, iespaidojoties no apkārt esošajiem gada kopsavilkumiem, arī man sanāca nejauši padomāt par gada laikā notikušajām lietām un sakritībām. Un tad sāku atklāt visādus dīvainus (iespēja lasīt kā "smieklīgus") notikumus.

Tad nu tie, kas netic sapņiem un tie, kam horoskopi šķiet muļķīgi, tālāk var nelasīt. Jā, es nopietni, kā vienmēr ;D Un šeit nebūs nekāda atskaite par padarītiem vai iecerētiem darbiem vai sasniegumiem. Tāpat vien, priekš sevis un varbūt priekš kāda, kas varētu nojaust, par ko ir runa. :)

Tātad, gada horoskopa zīme, ar ko nācies sastapties diezgan episkās situācijās ir Skorpions. Un šeit, lai labāk varētu izprast, jāpiemin, ka tā nu ir zīme, ar ko man ir vismazākā saderība un domu un rakstura sakritība. Laikam jau vietā ir teiciens, ka pretstati pievelkas. Mh, un es, kā jau Dvīņi, cenšos sadzīvot ar visiem. Kādu laiku tas sanāk diezgan apsveicami, bet nedomāju, ka man būs kāda mācība. Man kā daudzpusīgas horoskopa zīmes pārstāvim ir tā lielā vēlme ar visiem uzturēt draudzīgas attiecības un vienmēr būt sabiedrībā un nesēdēt mājās. Kas diezgan bieži pavēršas pret mani pašu. Bet tas jau ir tikai interesanti. Sociālais un komunicēt gribošais Dvīnis. Yup, that`s me! 

Vārds, kas varētu iegūt nomināciju, kā nozīmīgs šajā gadā ir Toms. Kaut kā pārāk bieži sanāca satikt šāda vārda īpašniekus. Nenoliegšu, ka diezgan interesantās un neikdienišķās situācijās. 

Un par sapņiem... par to ir sarežģīti rakstīt. Pat izstāstīt sarežģīti. Bet tas vēl joprojām ir nozīmīgi un pārāk spēcīgi, lai neticētu.

Kopumā gads neslikts. Notikumu daudz, cilvēku daudz, emociju vēl vairāk. Un neviena nožēlota diena. Gada beigas varbūt pat varētu pielīdzināt nelielam sprādzienam dvēselē, prātā un sirdī. 

No sprādziena izlidoja taureņi un gada beigas atkal ar tiem kopā. Jo iemīlēties taču nav aizliegts. Kaut vai tā nereāli un iedomāti, bet priekš sevis..