ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

PAR LKK!

Šobrīd Latvijas Kultūras koledžai ir nepieciešams jūsu atbalsts, jo šobrīd izskatās, ka, par spīti LKK studentu un vadības argumentiem, kas parāda LKK pievienošanas LKA bezjēdzību, Kultūras Ministrija tomēr stingri apņēmusies LKK pievienot LKA, ar absolūti " ģeniālu" argumentu - Starptautiskais Valūtas fonds uzskata, ka Latvijā ir pārāk daudz augstskolu, tātad, to skaits jāsamazina, PUNKTS. 
Ministrijām, kuru pakļautībā ir kādas augstskolas, uzdots īstenot šo uzstādījumu, un Kultūras ministrija kultūras nozarē ir atradusi iespēju to izdarīt šādā veidā-pievienojot koledžu akadēmijai - visticamāk, lai vienkārši lai būtu par ko atskaitīties Ministru Kabinetā..Bez detalizētas analīzes un kultūrizglītības sistēmas kopumā izvērtēšanas pēc būtības..


..Lai izteiktu savu viedokli pret šādu pieeju kultūrizglītības politikas veidošanai, šobrīd LKK aicina bijušos un esošos studentus, kā arī jebkuru citu cilvēku, kuram ir savs viedoklis šajā jautājumā, ar savu parakstu apliecināt atbalstu Latvijas Kultūras koledžas neatkarīga statusa saglabāšanai.




Lūgums, visiem, kam ir tāda iespēja un motivācija, ienākt LKK un parakstīties uz sagatavotajām parakstu lapām - to var izdarīt gan pie dežurantes, gan 13. un 14.kabinetā, gan 26.kabinetā.




Parakstus nepieciešams savākt līdz 29.maijam (!) 



Lūgums arī painformēt savus draugus, kursabiedrus, paziņas par šo situāciju. Ir būtiski, lai tiktu savākti pēc iespējas vairāk paraksti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru